קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

מרק דגים

מרק דגים
מרק דגים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 446 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 951 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מיץ צדפות, קורנית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מרק דגים, מרק דגים, ו מרק דגים.

הוראות

1
מחממים שמן וחמאה בתחתית סיר גדול (6-qt) בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את היין, אם משתמשים בו, ומגבירים את החום, מבשלים, שנחשף עד שהיין מצטמצם בחצי. (אם לא באמצעות יין, להוסיף 1/4 כוס מים עם מיץ צדפות.)
מרכיבים שתצטרך
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1
מוסיפים את תפוחי האדמה, מיץ צדפות, עלה דפנה, טימין, מלח ופלפל, ותבלינים המפרץ הישן. (תפוחי האדמה צריכים להיות רק בקושי מכוסה בנוזל בסיר. אם לא, להוסיף מים כך שהם.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
להביא לרתיחה, ואז להנמיך את החום בינוני ומבשל, מכוסה, עד תפוחי האדמה כמעט נעשה, על 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
קרם חום: בסיר נפרד, לחמם את הקרם עד מהביל (לא רותח).
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
מוסיפים את הדג לסיר תפוחי האדמה ומוסיפים את השמנת המחוממת. חזור לתנור. מבשלים על אש נמוכה, חשוף, עד הדג הוא רק מבושל דרך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
שים עין על החום! אם אתה משתמש קרם כבד ישר אתה צריך להיות מסוגל בקלות רבה יותר כדי למנוע קימורים, גם אם המרק מתחיל לרתוח. אבל אם אתה מחליף שמנת קלה, חצי וחצי, או חלב, התערובת תהיה קרסול סביר אם הוא מקבל ליד נקודת רתיחה (אחת הסיבות שאני אוהב להשתמש קרם כבד ישר).
מרכיבים שתצטרך
קרם בהירקרם בהיר
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
פפרוצ'יני פרוס בצנצנתפפרוצ'יני פרוס בצנצנת
3
שמור על הטמפרטורה כך שזה בקושי מקבל מעלה אדים, אבל לא רותח.
4
כאשר הדג הוא רק מבושל דרך, להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
מערבבים את הפטרוזיליה. הטעמים ישתפרו אם המרק יניח 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פפרוצ'יני פרוס בצנצנתפפרוצ'יני פרוס בצנצנת
6
מגישים עם לחם פריך או קרקרים צדפות (לא לגרסה ללא גלוטן).
מרכיבים שתצטרך
קרקרים צדפותקרקרים צדפות
לחם פריךלחם פריך

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)11 קילו קישואים,1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל צהוב בינוני, קצוץ( אודותבצל צהוב בינוני, קצוץ( אודות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבש (אופציונלי)יין לבן יבש (אופציונלי)567אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה זהב יוקון גדולים (על, קלופים, לחתוך לקוביות 3/4 אינץתפוחי אדמה זהב יוקון גדולים (על, קלופים, לחתוך לקוביות 3/4 אינץ4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טימין טרי, או 1 כפית טימין מיובשטימין טרי, או 1 כפית טימין מיובש2(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)0(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה11 קילו קישואים,Old Bay (אופציונלי, יכול להשתמש קצת פפריקה וקורטוב של קאיין)Old Bay (אופציונלי, יכול להשתמש קצת פפריקה וקורטוב של קאיין)680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בקלה*, או דגים לבנים המשרד אחרים, עצמות הסיכה הוסרו, פילה לחתוך לחתיכות 2 אינץבקלה*, או דגים לבנים המשרד אחרים, עצמות הסיכה הוסרו, פילה לחתוך לחתיכות 2 אינץ3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2(חוֹרֶף)פטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ

מרק דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. תבשיל דגים, בהתאם למרכיבים, יכול להיות מזווג עם כל דבר מלבן פריך כמו סוביניון בלאן לרוזה נוצץ (במיוחד עבור bouillabaisse) לאדום חומצי כמו פינו נואר (במיוחד עבור cioppino). פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.