מרק דגים עם עגבניות ורוטב פלפל אדום-שום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 533 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם תפוח אדמה אדום עור, שיני שום, נורת שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ברוקולי עם שום, עגבניות ופלפל אדום, צלחת דגים מבושלים מהירה וקלה עם זנגביל, שום ועגבניות, ו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
שמן חום בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים בצל ושומר. Sauté עד בצל הוא שקוף, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים מלאי, פטרוזיליה וקליפה. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים עד שומר הוא רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
4
מוסיפים עגבניות, תפוחי אדמה פרוסים, תפוחי אדמה לרבעים וזעפרן. מכסים חלקית; מבשלים עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
זעפרן
5
הסר מהחום.
6
הסר תפוח אדמה לרבעים מן המרק. מגניב במקצת. פיל תפוח אדמה; העברה למעבד.
פלפל חריף מעל להבת גז או ב broiler עד מושחר מכל הצדדים. מצרף פלפל בשקית נייר 10 דקות. פיל ופלפל זרע. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
להעביר פלפל למעבד עם תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
מוסיפים 2 כפות שמן ושום. תהליך עד חלקה. עם מכונת ריצה, בהדרגה להתמזג 4 כפות שמן. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מטאטא Preheat. סדר סיבובי לחם על תבנית אפייה. לצלות עד קריספ, על 2 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים את המרק ואת rouille בנפרד; צמרמורת. טוסט מגניב, ואז לאחסן אטום בטמפרטורת החדר. תביא מרק לרתיחה לפני שתמשיך.)
מוסיפים דגים למרק. מבשלים עד דגים הוא רק אטום במרכז, 5 דקות. Spoon rouille על 12 עד 16 טוסטים. מרק מצקת לתוך קערות. למעלה כל אחד עם 2 טוסטים. להעביר טוסטים הנותרים rouille.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.