זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך זרע אניס, מולים, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 84%. נסו Lambcarre Provencale, פרובנס חצילים, ו טונה Provencale (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר כל עור לחתוך את הדגים לקוביות אינץ ' אחד.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
מחממים את השמן בתבשיל כבד או במחבת ומוסיפים את הבצל, כרישה, שום, פלפלים אדומים וירוקים ואת הזעפרן ומבשלים על אש בינונית עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
זעפרן
1 תפוז, גרידה
(ומנות בלבד)
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את היין, העגבניות, המים, הקורנית, עלה המפרץ, זרעי אניס, פתיתי פלפל ומלח ופלפל ומביאים לרתיחה.מבשלים במשך עשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את הדגים ואת המולים, מערבבים בעדינות ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
הסר תימין sprig עלה דפנה וטעם לתיבול.אם כל מולים סגורים, לבשל קצת יותר.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.