קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

מרק דגים פרובנס

מרק דגים פרובנס
זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך זרע אניס, מולים, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 84%. נסו Lambcarre Provencale, פרובנס חצילים, ו טונה Provencale (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר כל עור לחתוך את הדגים לקוביות אינץ ' אחד.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
מחממים את השמן בתבשיל כבד או במחבת ומוסיפים את הבצל, כרישה, שום, פלפלים אדומים וירוקים ואת הזעפרן ומבשלים על אש בינונית עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
זעפרןזעפרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את היין, העגבניות, המים, הקורנית, עלה המפרץ, זרעי אניס, פתיתי פלפל ומלח ופלפל ומביאים לרתיחה.מבשלים במשך עשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את הדגים ואת המולים, מערבבים בעדינות ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
הסר תימין sprig עלה דפנה וטעם לתיבול.אם כל מולים סגורים, לבשל קצת יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
מפזרים בזיליקום (או פטרוזיליה) ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

מרכיבים

11 קילו קישואים,זרע אניסזרע אניס454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה דגים טריים (דג monkfish, tilefish, או דגים דומים שאינם שמנוניים)פילה דגים טריים (דג monkfish, tilefish, או דגים דומים שאינם שמנוניים)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש4(חוֹרֶף)בזיליקום טרי (עשוי להחליף פטרוזיליה אם בזיליקום טרי אינו זמין)בזיליקום טרי (עשוי להחליף פטרוזיליה אם בזיליקום טרי אינו זמין)1עלה דפנה, עדיף טריעלה דפנה, עדיף טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שום, קצוץ דקשום, קצוץ דק1פלפל ירוק, קלוף, זרע, פקק וחתוך לקוביותפלפל ירוק, קלוף, זרע, פקק וחתוך לקוביות1WES E אומנויות השפה האנגליתמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכרישה, חלקים קצוצים, ירוקים ולבניםכרישה, חלקים קצוצים, ירוקים ולבנים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מולים, טריים, היטב שפשףמולים, טריים, היטב שפשף2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1פלפל אדום, קלוף, זרע, פקק וקצוץפלפל אדום, קלוף, זרע, פקק וקצוץ0(יכול להיות או להרחיק)שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות11 קילו קישואים,חוט זעפרןחוט זעפרן1sprigטימין (או 1 כפית טימין יבש)טימין (או 1 כפית טימין יבש)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות, זרעי קלופים חתוכים לקוביות (משומר הם בסדר)עגבניות, זרעי קלופים חתוכים לקוביות (משומר הם בסדר)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.