מרק דלורית טעים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש מרק זה 226 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם עלי דפנה, בזיליקום, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: פיצת דלורית {אלרגיה ידידותית וכל כך טעימה!}, דלעת סקווש: דלעת סקווש, אגס ומרק יוגורט, ו מרק דלורית עם זרעי סקווש בקארי.
הוראות
1
מערבבים ציר עוף, דלעת סקווש, גזר, סלרי, בצל, יין, פטרוזיליה, בזיליקום ושום יחד בסיר גדול; מביאים לרתיחה. מבשלים לרתיחה עד סקווש הוא רך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
1 ט אבקת פלפל לבן
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
יוצקים תערובת סקווש לתוך בלנדר לא יותר מחצי מלא. מכסה ומחזיק מכסה במקום. בלנדר דופק כמה פעמים לפני שעזב על להתמזג. מחית בקבוצות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
להחזיר מרק מעורבב לסיר; להוסיף עלי דפנה. מביאים מרק לרתיחה, מפחיתים את החום עד בינוני-נמוך, ומבשלים עד שמתחילים להתעבות, 30 עד 60 דקות. מרק העונה עם מלח ופלפל. מערבבים חלב ושמנת דרך המרק.