מרק טורטילה בישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 357 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם חלפיניו, אבקת צ'ילי, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השעועית השחורה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שעועית שחורה וקינוח בטטה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו מרק עוף טורטייה בישול איטי, מרק עוף טורטייה בישול איטי, ו מרק עוף טורטייה (סיר איטי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את העוף, עגבניות (ומיצים), שעועית, מרק, מים, בצל, שום, חלפיניו, כמון, ואבקת צ ' ילי בבישול איטי. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 3 עד 4 שעות או על נמוך במשך 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 תפוז, גרידה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
לחשוף את התנור האיטי ולהשתמש מלקחיים כדי להסיר את העוף מן הסיר. לאחר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את הבשר מן העצמות לגרוס, ואז להחזיר את הבשר לסיר. מערבבים במיץ לימון. להתפורר כמה צ ' יפס טורטייה לתוך כל קערה ולכסות עם קצת מרק.