מרק טורטייה חריף
מרק טורטייה חריף דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1468 קלוריות, 126 גרם חלבון ו 84 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם עגבניות, עוף צלוי, טורטיות תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. מתכונים דומים: מרק טורטייה חריף, מרק עוף חריף טורטייה, ו מרק טורטיה עוף מתובל של Sarahkaye.
הוראות
חותכים את הטורטיות לרצועות 1/2 אינץ'. מסדרים על תבנית אפייה ואופים 8 עד 10 דקות או עד פריך.
בסיר גדול, מבשלים את מרק העוף, העצמות והבשר במשך 20 דקות. מסננים את המרק דרך מסננת לסיר אחר. כאשר העצמות קרירות מספיק כדי להתמודד, להרים כל בשר ולהוסיף אותו למרק. מערבבים את הבצל האדום, עגבניות, jalapenos, ומיץ ליים.
חותכים את התירס מן הקלחי ולהוסיף אותו למרק. מחלקים את רצועות טורטייה בין 4 קערות. מצקת במרק העליון עם כוסברה, אבוקדו, וגבינה.