מרק טלה פסחא
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק כבש הפסחא. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 170 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ים, ביצים, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כבש הפסחא, מתכון כבש הפסחא, ו עוגת טלה פסחא (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את ראש הטלה ואת הצוואר ביסודיות ולמקם בסיר עם הבצל. מכסים במים קרים, מתבלים במלח, ומבשלים כ 1 שעה, ברפרוף את פני השטח מספר פעמים.
חותכים את המעיים לכמה חתיכות לשטוף ביסודיות תחת מים זורמים. אם אתה רוצה, לחתוך אותם לפתוח כך שתוכל לשטוף אותם בקלות רבה יותר. במחבת נפרדת, להביא קצת מים מלוחים לרתיחה ולהוסיף את המעיים. Blanch במשך 2 דקות, ולאחר מכן להסיר עם skimmer ולהשליך את המים. קוצצים את המעיים דק. אתה לא צריך יותר מכוס 1 של מעיים קצוצים.
הראש והצוואר נעשים כאשר הבשר נופל מהעצמות.
תוציא אותם מהסיר. באמצעות סכין חדה, לחתוך לפתוח את הראש להפריד את הבשר מן העצמות.
הסר את הבשר מהצוואר וחתוך את כל הבשר לחתיכות קטנות. מסננים את המניה וזורקים את הבצלים.
תן למניה להתקרר ולהסיר את השומן. (עד לנקודה זו, ההכנות ניתן לעשות יום קדימה. אתה יכול לקרר את הבשר ואת המניה, מה שהופך את זה יותר קל לרפרף את השומן.)
כדי לסיים את המרק, לשטוף את הכבד היטב לחתוך אותו לקוביות קטנות. במחבת, מחממים את שמן הזית ומטגנים את הכבד עם בצל ירוק ופלפל צ ' ילי, אם משתמשים.
מוסיפים את הבשר קצוץ דק המעיים, יחד עם 1 כוס השמיר, ולהפוך כמה פעמים עם כף עץ.
מעבירים את התערובת לסיר ומוסיפים את המניה בתוספת כמות שווה של מים, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 12 עד 15 דקות. לטעום ולהוסיף יותר פלפל ומלח במידת הצורך.
מקציפים את הביצים בקערה גדולה עם כ 2 כפיות של מים ומיץ של 1 לימון. מוסיפים לאט כוס מלאה במרק החם לקערה, מכים ברציפות עם המקצף. כאשר תערובת הביצים חמה מאוד, יוצקים אותו לאט לתוך הסיר, ערבוב היטב, על חום נמוך מאוד, כדי למנוע מסתלסל. לטעום ולהוסיף מיץ לימון יותר במידת הצורך.
מפזרים את שאר השמיר, ומגישים מיד.
הערה: יש אנשים להוסיף 1/2 ל 1 כוס אורז קצר גרגר למרק.
אם אתה שונא את הטעם של כבש מבושל, אתה יכול לעשות magiritsa טעים באותה מידה עם כבדי עוף ומניות עוף. יש אפילו magiritsa ללא בשר. מטגנים את הבצל הירוק ושמיר, ומוסיפים כמה עלים קצוצים של חסה.
יוצקים מים או מלאי ומבשלים במשך 10 עד 15 דקות. הפוך את תערובת ביצה ולימון כמתואר לעיל ולהגיש.
Reprinted with permission from The Foods of Greece by Aglia Kremezi Stewart, Tabori, & Chang