מרק ירקות שעורה בקר
אם יש לך בצל, עלה דפנה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-50 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . נסו בשר בקר, שעורה ומרק ירקות, מרק בקר ושעורה ירקות, ו מרק בקר ושעורה ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
בבישול איטי, לבשל צ ' אק צלי עד מאוד רך (בדרך כלל 4 עד 5 שעות על גבוה, אבל יכול להשתנות עם כיריים איטיים שונים).
מוסיפים שעורה ועלה דפנה בשעה האחרונה של הבישול.
הסר בשר, וקצוץ לחתיכות בגודל ביס. להשליך עלה דפנה. שים את הבשר, המרק והשעורה בצד.
מחממים שמן בסיר מניות גדול מעל חום בינוני גבוה.
גזר מטגן, סלרי, בצל וירקות מעורבים קפואים עד רך.
מוסיפים מים, קוביות בוליון בקר, סוכר, 1/4 כפית פלפל, עגבניות מבושלות קצוצות ותערובת בקר / שעורה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 10 עד 20 דקות. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים לפי הטעם.