מרק קציצה מקסיקני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 320 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו עגבניות שימורים, מים, מיץ ליים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מרק כדורי בשר מקסיקני, מרק כדורי בשר מקסיקני, ו מרק כדורי בשר מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הבצל וחצי jalapeos ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את הקישואים, 1 1/2 כפיות של אורגנו מיובש, אם באמצעות, ו 1/4 כפית של כמון ומבשלים, ערבוב, עד הקישואים מתחיל להתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו מיובש
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
¼ כפית אורגנו
4
מוסיפים את המרק, המים, העגבניות, 1 1/4מספקות של המלח, ו 1/2 כפית של הפלפל השחור; מביאים לרתיחה. מבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
5
בינתיים, בקערה בינונית, לשלב את בשר טחון, שום, jalapeo הנותרים, 1/4 כפית כמון, 3/4 כפית אורגנו מיובש או 1 כף אורגנו טרי, 1/2 מלח כפית, ו 1/4 כפית פלפל שחור, פירורי הלחם, והביצה. לעצב את התערובת לתוך 24 כדורי בשר, על 1 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו טרי
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
צרור תרד טרי (בערך
¼ כפית אורגנו
(צינור גדול)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים את כדורי הבשר והתירס למרק ומבשלים עד כדורי הבשר נעשים, על 5 דקות. מערבבים את מיץ הסיד ואת הנותרים 1 כף אורגנו טרי, אם שימוש.
המלצת יין: אורגנו, jalapeos, וכמון כאן ייתן רוב היינות ריצה לכסף שלהם, אבל זינפנדל אדום מלא תשוקה הוא חריף ועשיר מספיק כדי להתמודד עם החומרים החזקים האלה בלי להירתע.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאפשר לנסות הוא ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.