קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

מרק כרישה תפוחי אדמה

מרק כרישה תפוחי אדמה
אם יש לך ארוגולה, מרק ירקות, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק תפוחי אדמה וכרישה, בשר חזיר תפוחי אדמה ומרק כרישה, ו מרק כרישה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
הוסף כרישה; לטגן 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים מרק תפוחי אדמה וירקות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות או עד תפוחי אדמה הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים 3 כוסות של תערובת תפוחי אדמה בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
6
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה. להחזיר תערובת מחית למחבת; להביא לרתיחה. מערבבים בארוגולה, מלח ופלפל; לבשל 2 דקות או עד ארוגולה wilts.
מרכיבים שתצטרך