מרק מינסטרונה של גבריאל המילטון עם כריכי גבינה בגריל
מרק המיניסטרון של גבריאל המילטון עם כריכי גבינה בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו שיני שום, גבינת צ'דר, גבעולי סלרי פנימיים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו מרק מינסטרונה של גבריאל המילטון עם כריכי גבינה בגריל, מרק העגבניות והתירס החורפי של גבריאל, ו מרק בצל צרפתי טוסט גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים 2 כפות של השמן והחמאה בסיר גדול עם מכסה הדוק על חום בינוני עד קצף החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את הסלרי והבצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
סלרי
בצל
3
מוסיפים את השום והשומר ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
שומר
שום
4
מוסיפים את הדלעת הצהובה ואת הקישואים, מתבלים במלח, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
סקווש צהוב
קישואים
מלח
5
הוסף מספיק מים כדי לכסות את הירקות על ידי 1 אינץ ' ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מים
6
מוסיפים את הכרובית ואת השעועית הירוקה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כרובית
שעועית ירוקה
7
מוסיף את כרוב, תרד, escarole, ערבוב עד הירוקים מתחילים לנבול, ולחזור לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
תרד
ירוק
כרוב
8
הוסף יותר מים לפי הצורך כדי לכסות את הירקות על ידי סנטימטר של נוזל. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד שכל הירקות מתחילים לרכך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מים
1
מחממים את התנור ל 149° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים חצי פרוסות הלחם על משטח עבודה ומפרשים עם חצי המיונז. הפוך את פרוסות הלחם באופן שווה לחלק את הגבינה בין הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז
גבינה
מורחים
לחם
3
מורחים את פרוסות הלחם הנותרות עם המיונז הנותר ומניחים אותם לצד מיונז מעל הגבינה כדי ליצור 10 כריכים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז
גבינה
מורחים
לחם
4
מחממים מחבת גדולה או מחבת על אש בינונית-נמוכה עד לחום, כ -4 עד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מניחים 2 עד 3 כריכים במחבת ומבשלים עד התחתית הם חום זהוב והגבינה מתחילה להמיס, על 5 דקות. הפוך את הכריכים ומבשלים עד הצדדים השני הם חום זהוב והגבינה נמסה לחלוטין, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מעבירים לתבנית אפייה ומניחים בתנור כדי להתחמם. חזור עם שאר הכריכים.כאשר כל הכריכים מבושלים, להסיר את תבנית האפייה מהתנור ומניחים על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מתלה תיל
תנור
7
בואו מגניב 1 עד 2 דקות לפני חיתוך כל כריך ב half.To מגישים:מצקת את המרק לתוך קערות ומפזרים פלפל.