מרק נקניק איטלקי
מרק נקניק איטלקי יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 394 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך קישואים, נקניק, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו מרק נקניק איטלקי, מרק נקניק איטלקי, ו מרק נקניק איטלקי חם (מתכונים דומים).
הוראות
בתוך סיר או תנור הולנדי, נקניק חום עם שום. מערבבים במרק, עגבניות וגזר, ומתבלים במלח ופלפל. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 15 דקות.
מערבבים שעועית עם נוזל וקישואים. כיסוי, ומבשלים עוד 15 דקות, או עד זוקיני הוא מכרז.
הסר מהחום, ולהוסיף תרד. החלף מכסה המאפשר את החום מהמרק לבשל את עלי התרד. המרק מוכן להגיש לאחר 5 דקות.