מרק סלק צונן עם עירית נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מרק. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם דבש, לקשט: עירית ושמנת, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 43 דקות. נסו מרק אבוקדו קר עם שרימפס ועירית, תירס צונן - ומרק סרטנים עם קרם פרש ועירית, ו מרק סלק בניחוח כתום עם עירית (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת לא דביקה גדולה, מחממים שמן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים גזר ובצל. כיסוי; לבשל על אש נמוכה בינונית עד ירקות הם רק במכרז, ערבוב מדי פעם, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
גזר
בצל
3
מוסיפים חומץ, מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים מאוד, בערך 10 דקות יותר, או עד שהחומץ מצטמצם. עבודה בקבוצות, להוסיף סלק עם תערובת נוזל, דבש וגזר שלהם לבלנדר. מחית.
מרכיבים שתצטרך
ירק
חומץ
גזר
סלק
דבש
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
4
העברה לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מערבבים בחמאה. מתבלים במלח ופלפל. צמרמורת עד קר, על 3 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה, מכוסה ומקורר.)
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חלב-חמאה
6
כדי להגיש, מצקת לתוך קערות או ספלים. למעלה עם עירית ושמנת חמוצה.