קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות47
מגזין

מרק סנאפר אדום עם נבטי שעועית טריים ושמן שום

מרק סנאפר אדום עם נבטי שעועית טריים ושמן שום
מרק סנאפר אדום עם נבטי שעועית טריים ושמן שום נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 65 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פטריות, שמן canolan, נבטי שעועית מונג, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, פילה סנאפר אדום על טוסט שום עם סלט ארוגולה שעועית לבנה, ו טופו חמוץ מתוק עם נבטי שעועית ועשבי תיבול טריים.

הוראות

1
יוצקים את המים לתוך סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את ראשי הדגים ואת העצמות, 3 כפות של רוטב הדגים ואת lemongrass, זנגביל, בצל ו 2 כפיות של מלח כשר. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך בינוני ומבשלים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
רוטב דגיםרוטב דגים
אליקסיר גאליקסיר ג
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
בינתיים, לחתוך את פילה סנאפר לתוך 1 1/2 אינץ חתיכות ולהעביר לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פילה סנאפרפילה סנאפר
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
להוסיף 2 כפות של השמן, הנותרים 2 כפות של רוטב דגים ולזרוק. מקררים את הדג במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מחממים את 6 כפות השמן הנותרות במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את השום ומבשלים על חום גבוה, ערבוב, עד ריחני וזהוב קל, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
7
יוצקים את שמן השום לתוך קערה ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מסננים את המרק דרך מסננת בסדר, הקשה קשה על מוצקים. תמחק את הסיר. להחזיר את מרק הדגים אליו ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מוסיפים את הפטריות ומבשלים על חום מתון עד רק רך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
10
מוסיפים את סנאפר במרינדה ומבשלים רק עד אטום, על 2 דקות. מתבלים את המרק במלח.
מרכיבים שתצטרך
סנאפרסנאפר
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
11
מוסיפים את נבטי השעועית ואת הבצל הירוק ומערבבים בשמן השום.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
12
מגישים מיד עם צ ' ילי פרוס פלחי ליים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.