מרק עגבניות חריף עם קרוטונים טרגון
מרק עגבניות חריף עם קרוטונים טרגון עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 214 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך עלה דפנה, מניית עוף, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו מרק עגבניות טרגון צונן עם קרוטונים, מרק עגבניות עם קרוטונים עטלפים, ו מרק עגבניות עם קרוטונים פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר מים לרתיחה; ממלאים קערה גדולה במי קרח. הפוך x רדוד בתחתית של כל עגבניה. לצלול את העגבניות לתוך המים הרותחים במשך 30 שניות או רק עד העורות מתחילים להתכרבל.
מעבירים את העגבניות למי הקרח כדי להתקרר.
מסננים את העגבניות מתייבשות, ואז מקלפים.
חצי את העגבניות לרוחב. שים מסננת על קערה בינונית. לגרוף את הזרעים מחצאי העגבניות לתוך המסננת ולחץ כדי לחלץ את המיצים. קוצצים בגסות את העגבניות ומוסיפים אותן לקערה; משליכים את הזרעים.
בסיר גדול, מחממים 3 כפות שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי, עלי טימין ועלי דפנה ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 8 דקות.
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם יחד עם המניה והסוכר, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים על חום נמוך בינוני עד העגבניות נשברות לחלוטין, כ 20 דקות.
בינתיים, בקערה בינונית, לזרוק את קוביות הלחם עם הנותרים 1/4 כוס שמן זית ואת טרגון העונה קלות עם מלח ופלפל.
מורחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה וטוסט במשך כ 10 דקות, ערבוב פעם אחת, עד זהב פריך.
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את המוצקים מן הסיר לבלנדר. השליכי את זרעי הקורנית ואת עלה המפרץ.
מוסיפים את השמנת לבלנדר ומחממים את המרק עד לקבלת חלקה.
יוצקים את המרק בחזרה לסיר ומערבבים היטב. לחמם מחדש על חום נמוך בינוני ועונה עם מלח ופלפל.
מגישים את המרק עם קרוטונים בצד. לחלופין, מגישים את המרק מקורר קלות.