קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

מרק עגבניות צונן עם צדפות צרובות, אבוקדו ובזיליקום קרוע

מרק עגבניות צונן עם צדפות צרובות, אבוקדו ובזיליקום קרוע
מרק עגבניות צונן עם צדפות צרובות, אבוקדו ובזיליקום קרוע דורש בערך 2 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. למרק הזה יש 221 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, שלם 30, וטבעוני דיאטה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם פלפל, שמן אבוקדו, חומץ בלסמי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 80%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: מרק אבוקדו צונן עם שרימפס צרוב צרוב, צדפות צרובות עם בייקון, עגבנייה ומחית אבוקדו, ו מרק אבוקדו בזיליקום לימון צונן.

הוראות

1
מניחים את העגבניות, חומץ בלסמי, שמן אבוקדו, 1 כפית מלח לתוך בלנדר. פירה על גבוה עד חלקה, ולאחר מכן המתח דרך מסננת רשת, לקרר עד קר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
שמן אבוקדושמן אבוקדו
עגבנייהעגבנייה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
בלנדרבלנדר
2
מחממים את השמן במחבת על אש גבוהה עד שהוא מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מניחים את הצדפות בשמן החם. מבשלים עד שהצדפות מזהיבות מכל צד, והמרכז הפך אטום, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
שמן בישולשמן בישול
4
להגשה יוצקים את המרק המצונן לקערות רדודות. מפזרים את קוביות האבוקדו למרק, ומניחים 4 צדפות בכל קערה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
צדפותצדפות
אבוקדואבוקדו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מפזרים את המרק עם פלפל גרוס ועלי בזיליקום קרועים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
בזיליקום טריבזיליקום טרי
מרקמרק