מרק עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק עוף. מתכון נטול לקטוז דל פחמימות, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 987 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך מלח וטחינה של פלפל, שמלץ, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מרק Avgolemono (מרק עוף לימון יווני), מרק העוף של מייל אנד עם מרק מנדל, ו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות).
הוראות
שים את כל החומרים, למעט כדורי מצות, בתוך סיר גדול, לכסות בשפע עם מים, ולהביא לרתיחה. Skim כדי להסיר את כל חלאות אפור כי יהיה לצוף אל פני השטח, ואז לתת לבשל בבית מבשלים במשך כ 3 שעות. רק תמשיך לטעום: כאשר המרק טעים זהוב chickeny, זה מוכן.
הסר את העוף, אם אתה רוצה, להשאיר את המרק כדי לקבל קר אתה יכול להסיר כל שומן שאוסף על פני השטח. ככה תוכל גם לצבור קצת שמלץ.
מחממים את המניה, ומגישים אותה כמרק רגיל, או מוסיפים כמה מקלות גזר - בערך 2 גזר, למשל-ומבשלים במרק, מוסיפים כמה חתיכות קרועות של עוף כדי להתחמם דרך בסוף. אני אוהב להוסיף פטרוזיליה קצוץ טרי. (אתה יכול גם לבשל את כדורי המצות במרק, כמו גם בזמן שהוא מתחמם שוב.)
לטאטא את הביצה בקערה גדולה-ish, ואז לטאטא את שמלץ נמס (או מה שלא יהיה). המשיכו לטאטא כשאתם מוסיפים את מלאי המים או המרק, את ארוחת המצות ואת המלח והפלפל, ומערבבים יחד למשחה מחוספסת; אם קשה מדי להרגיש שהיא עשויה להיות גמישה מאוחר יותר, הוסיפו מעט יותר מים. שים במקרר כדי להירגע במשך 1 שעה (או לעזוב את הלילה אם אתה רוצה) ואז לטבול גושי להדביק קטנים לגלגל אותם לתוך כדורי אגוז בגודל בין כפות הידיים. מבשלים את הכופתאות במים רותחים, מלוחים ומבשלים כ -40 דקות (אתה יכול פשוט לבשל אותם ישירות במרק, אבל אני אעשה הכל כדי לשמר את הבהירות הבלתי נשלטת שלה). הם מבושלים כאשר הם עולים אל פני השטח.
הוסף למרק, ומצקת בנדיבות לתוך קערות המתנה.