מרק פטריות קרם II
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שום, מלח ופלפל, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: קרם של מרק פטריות / שמנת צמחונית של מרק פטריות, קרם בלתאזרים של מרק פטריות, ללא קרם, ו קרם תוצרת בית של מרק פטריות + מרק מרוכז יותר s.
הוראות
חותכים דק את כובעי הפטריות, משליכים את הגבעולים.
ממיסים את החמאה במחבת כבדה ומבשלים את בצל האביב, שום ולימון טימין, ערבוב, במשך 1 דקה, או עד השום הוא זהוב.
מוסיף את הפטריות ומלח ופלפל לבן. מבשלים 3 עד 4 דקות, או עד הפטריות רק מתרכך.
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב במשך 1 דקה.
הסר מהחום ולהוסיף את המניה, ערבוב ברציפות. חזור לחום ולהביא לרתיחה, ערבוב. להפחית את החום ומבשלים בעדינות במשך 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
לטאטא את הקרם לתוך המרק, ואז לחמם בעדינות, ערבוב. אל תתנו למרק לרתוח. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ומקשטים עם עירית קצוצה וקורנית.