קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות8
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק פטריות קרם II

מרק פטריות קרם II
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שום, מלח ופלפל, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: קרם של מרק פטריות / שמנת צמחונית של מרק פטריות, קרם בלתאזרים של מרק פטריות, ללא קרם, ו קרם תוצרת בית של מרק פטריות + מרק מרוכז יותר s.

הוראות

1
חותכים דק את כובעי הפטריות, משליכים את הגבעולים.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
2
ממיסים את החמאה במחבת כבדה ומבשלים את בצל האביב, שום ולימון טימין, ערבוב, במשך 1 דקה, או עד השום הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
טימין לימוןטימין לימון
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיף את הפטריות ומלח ופלפל לבן. מבשלים 3 עד 4 דקות, או עד הפטריות רק מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבןפלפל לבן
פטריותפטריות
מלחמלח
4
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
הסר מהחום ולהוסיף את המניה, ערבוב ברציפות. חזור לחום ולהביא לרתיחה, ערבוב. להפחית את החום ומבשלים בעדינות במשך 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
6
לטאטא את הקרם לתוך המרק, ואז לחמם בעדינות, ערבוב. אל תתנו למרק לרתוח. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ומקשטים עם עירית קצוצה וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עיריתעירית
קרםקרם
טימיןטימין
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף