גשו לסופר וקנו עלי קורנית, עגבניות שזיפים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: מרק דגים ברזילאי (מוקקה), עבור מוקקה (תבשיל דגים ברזילאי), ו מוקקה-תבשיל דגים ברזילאי.
הוראות
1
להשרות את פירות הים: בקערה, לשלב את כל המרכיבים למעט פגזים ולזרוק למעיל. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוצים
1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בינתיים, להפוך את מלאי שרימפס: בסיר גדול, לכסות את קליפות שרימפס עם המים.
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפס
1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 45 דקות.
בינתיים, במחבת קטנה, לחמם את הנותרים 1 כף של שמן dend.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
14
מוסיפים את הלבבות של כף היד ואת העגבניות הנותרות, מתבלים במלח ומבשלים על חום גבוה עד שהתחממו, 1 דקה. כפית את אורז הקוקוס קשיו לתוך קערות רדודות ומצקת את המרק על גבי.
מרכיבים שתצטרך
לבבות דקל
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
זילוף בצורת לב
קשיו
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)