קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות36
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק פירות ים ברזילאי (מוקקה)

מרק פירות ים ברזילאי (מוקקה)
גשו לסופר וקנו עלי קורנית, עגבניות שזיפים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: מרק דגים ברזילאי (מוקקה), עבור מוקקה (תבשיל דגים ברזילאי), ו מוקקה-תבשיל דגים ברזילאי.

הוראות

1
להשרות את פירות הים: בקערה, לשלב את כל המרכיבים למעט פגזים ולזרוק למעיל. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בינתיים, להפוך את מלאי שרימפס: בסיר גדול, לכסות את קליפות שרימפס עם המים.
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפסמלאי שרימפס
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 45 דקות.
4
בואו מגניב. מסננים את המניה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
5
הפוך את המרק: בסיר גדול, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיף את הקמח; להקציף על חום נמוך בינוני עד קצף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מוסיפים את חלב הקוקוס; להקציף מעל חום גבוה עד מעובה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מוסיפים את מלאי השרימפס ומביאים לרתיחה. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפסמלאי שרימפס
9
בתוך תבשיל יצוק ברזל אמייל גדול, חום 1 כף שמן dend.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
מוסיפים את הבצל וקורט של מלח ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד שהתרכך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
11
מוסיפים חצי העגבניות ומבשלים עד מתרכך, 5 דקות. מערבבים את מאכלי הים המושרים ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
12
יוצקים את המרק ומבשלים עד מאכלי הים הוא רק מבושל, 6 דקות. מערבבים בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
13
בינתיים, במחבת קטנה, לחמם את הנותרים 1 כף של שמן dend.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
14
מוסיפים את הלבבות של כף היד ואת העגבניות הנותרות, מתבלים במלח ומבשלים על חום גבוה עד שהתחממו, 1 דקה. כפית את אורז הקוקוס קשיו לתוך קערות רדודות ומצקת את המרק על גבי.
מרכיבים שתצטרך
לבבות דקללבבות דקל
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קשיוקשיו
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת
15
מקשטים עם לבבות של כף יד ועגבניות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
לבבות דקללבבות דקל
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'

מרכיבים

1חבורהנובע מכוסברהנובע מכוסברה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלים מ 1 חבורה של כוסברהעלים מ 1 חבורה של כוסברה3(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרוס דק זנגביל טריפרוס דק זנגביל טרי6שיני שום, טחוןשיני שום, טחון3(חוֹרֶף)ג'ינג'ר מגורד דקג'ינג'ר מגורד דק1קילוגרםmahimahi, לחתוך לקוביות 1 אינץmahimahi, לחתוך לקוביות 1 אינץ397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)לבבות של דקל סחוט, שטוף פרוס דקלבבות של דקל סחוט, שטוף פרוס דק2(חוֹרֶף)שמן dendê או שמן בוטניםשמן dendê או שמן בוטנים3(חוֹרֶף)שמן dendê (ראה הערה) או שמן בוטניםשמן dendê (ראה הערה) או שמן בוטנים1(יכול להיות או להרחיק)פלפל טחון טריפלפל טחון טרי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות שזיפים, זרע וקצוץ גסעגבניות שזיפים, זרע וקצוץ גס1( חצילים)בצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק1( חצילים)בצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק12ריבס, קצוץ טרי או קפואקוקוס-אורז קשיו, להגשהקוקוס-אורז קשיו, להגשה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח12ריבס, קצוץ טרי או קפואקליפות שרימפס שמורותקליפות שרימפס שמורות1קילוגרםshelled שרימפס ו deveined, פגזים שמורותshelled שרימפס ו deveined, פגזים שמורות907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דיונון נקי-גופים חתוכים לטבעות 1/4 אינץ', זרועות חצוידיונון נקי-גופים חתוכים לטבעות 1/4 אינץ', זרועות חצוי3עלי קורניתעלי קורנית3(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1קילוגרםחלב קוקוס לא ממותקחלב קוקוס לא ממותק2בצל צהוב בינוני, קצוץ1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ יין לבןחומץ יין לבן