אם יש לך עלי דפנה, שמן זית, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: מרק שום פלנטיין, איך Spiralize Plantain & Plantain "אורז" ושעועית, ו מרק פלנטיין (Sopa de Platanos).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי ושום ומבשלים עד הבצל רך משחימים, 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
גזר
סלרי
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
3
מוסיפים את ציר העוף, בננות, כוסברה, עלי דפנה וכמון, ומביאים לרתיחה, מפחיתים את החום להגדרה הנמוכה ביותר ומבשלים במבשלה חשופה, חשופה, עד שהבלעות רכות מאוד, 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
עלי דפנה
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
עלי וגבעולי כוסברה
כמון
4
מעבירים חצי מהמרק לבלנדר ומחית עד לקבלת חלקה. * בעת מיזוג נוזלים חמים, למלא את הבלנדר פחות מחצי הדרך מלא, למקם את המכסה askew ואת הדופק את הנוזל בהתחלה כדי לשחרר קצת חום, אחרת, העליון בלנדר שלך יכול פופ! מערבבים את מרק מחית בחזרה לתוך הסיר עם מרק chunky הנותרים ומערבבים היטב. אם המרק סמיך מדי לטעמך הוסף עוד ציר עוף. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציר עוף
פופ
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
סיר
1
הסר נוזל מהחום ולאפשר להתקרר לפחות 5 דקות.
2
להעביר נוזל לבלנדר או מעבד מזון ולמלא אותו לא יותר ממחצית הדרך. אם משתמשים בבלנדר, לשחרר פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט הוואקום שיוצר פיצוצי חום.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
3
מניחים מגבת מעל החלק העליון של המכונה, דופק כמה פעמים ואז לעבד במהירות גבוהה עד חלקה.