מרק פלפל אדום צ'יפוטלה
מרק פלפל אדום צ'יפוטלה הוא צמחוני מרק. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 296 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם כוסברה, גזר, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום קלוי קל, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום.
הוראות
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 18 דקות או עד פלפלים מושחרים.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
מניחים פלפלים, מרק, הבא 4 מרכיבים בסיר גדול. מביאים לרתיחה על חום גבוה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 13 דקות או עד הגזר הוא רך.
מקום 1 צ 'יפוטלה צ' ילה וחצי תערובת פלפל בבלנדר; תהליך עד חלקה. חזור על הנוהל עם שאר תערובת צ ' ילה ופלפל. להחזיר תערובת מחית למחבת; מערבבים חצי וחצי ומלח. מבשלים מרק מעל חום בינוני 5 דקות או עד מחומם היטב.מרק מצקת ל-4 קערות. למעלה כל מנה באופן שווה עם שמנת חמוצה וכוסברה.