מרק צרור קבצנים
צריך מנה עיקרית ללא חלב? מרק צרור הקבצנים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו עלי כוסברה, בצל ירוק, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. נסו לינגוויני קבצנים, MFF Kl Selangor: עוף קבצן (האק יי קאי), ו Galaktoboureko ארנקים של קבצנים (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ ולהשליך גבעולי פטריות. לשטוף כובעים, לנקז, לחתוך לפרוסות 1/4 אינץ'.
חותכים בשר חזיר לרסיסים דקים.
לקצץ ולהשליך שורש מסתיים של בצל ירוק.
חותכים את 4 של חניתות הירוקות הארוכות ביותר צמרות בצל ולהניח בצד. קוצצים חלקים לבנים של בצל ומספיק צמרות שנותרו לעשות 1 כוס. להשליך צמרות שנותרו.
במחבת nonstick 5-6 ליטר מעל חום גבוה, לשלב פטריות, בשר חזיר, 1/2 כוס בצל קצוץ, ערמוני מים, כרוב, וג ' ינג ' ר. מערבבים לעתים קרובות עד תערובת הוא השחמה קלות, על 8 דקות. כף לתוך קערה.
יוצקים 1 כוס מים ומספיק מרק למחבת לעשות נוזל 1 אינץ ' עמוק. מביאים לרתיחה על חום גבוה.
לטבול שמורות בצל ירוק צמרות בנוזל רק עד נבול, 1/2 עד 1 דקה. הפעל חום נמוך ולהגדיר מתלה במחבת מעל נוזל.
כפית 1/4 של תערובת הפטריות על מרכז כל עטיפת אגרול. להביא פינות של עטיפה יחד ולקשור עם ראש בצל ירוק כדי לצרף מילוי.
בעדינות להגדיר חבילות זה לצד זה על המדף. מחבת כיסוי, להפוך חום גבוה, וקיטור עד חבילות הם מעט שקופים ועטיפות אגרול הם המשרד (לחתוך חתיכה קטנה מלמעלה כדי לבדוק), על 5 דקות.
עם 2 כפות גדולות, להעביר בעדינות 1 או 2 חבילות לכל אחד 2 קערות מרק.
מוסיפים מרק שנותר בצל ירוק למחבת, מביאים לרתיחה, ואז מצקת לתוך קערות.
מפזרים חבילות עם עלי כוסברה.