מרק קישואים-תפוחי אדמה
מרק תפוחי אדמה זוקיני יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 52 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ו 30 מתכון שלם מגיש 20 . זה מושלם עבור סתיו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חצי חצי, כרישה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה-קישואים, קישואים / מרק תפוחי אדמה, ו קישואים חריפים, מרק פלפל ותפוחי אדמה.
הוראות
הסר שורש, עלים חיצוניים קשים, וחולצות כרישה, משאיר 2 סנטימטרים של עלים כהים. דק לחתוך כרישה; לשטוף היטב, ולנקז.
מבשלים בייקון בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני-גבוה 8 עד 10 דקות או עד פריך; להסיר בייקון, ולנקז על מגבות נייר, הזמנת 2 כפות. טפטוף בתנור הולנדי. קותלי חזיר מתפוררים.
כרישה מוקפצת, סלרי ושום בטפטופים חמים 3 עד 4 דקות או עד למכרז.
מוסיפים מרק עוף, קישואים ותפוחי אדמה ומבשלים 20 עד 25 דקות. מערבבים חצי, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
תהליך תערובת תפוחי אדמה, בקבוצות, בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך.
מפזרים בייקון מתפורר, ומגישים מיד, או אם תרצה, לכסות ולקרר 4 עד 6 שעות.