מרק קרדון עם כדורי בשר: קרדי בבורדו דורש בערך 6 שעות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 73 גרם חלבון 82 גרם של שומן, וסך הכל 1134 קלוריות. אם יש לך בצל, שמן זית, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: רפרפת קרדון-Sformato di Cardi, קרדון גראטן, ו ריזוטו קרדון.
הוראות
1
אם משתמשים cardoons: לחתוך את גבעולי קרדון לחתיכות 1/2 אינץ ' ומניחים בקערה גדולה. מכסים במים ומוסיפים את המיץ של 1 לימון. להפריש להשרות במשך כ 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימון
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מסננים את חתיכות קרדון ומניחים בסיר בינוני. מכסים במים קרים, שאליהם נוספה 1 כף מלח, ולאחר מכן מוסיפים את המיץ של 1 לימון והקמח. מביאים לרתיחה ומבשלים בעדינות על חום בינוני-גבוה, על 15 עד 20 דקות, או עד חתיכות קרדון הם מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימון
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
לנקז ולסחוט יבש, ואז להפריש.
4
אם באמצעות ארטישוקים: לקצץ את העלים מן הארטישוקים, להסיר את החניקה, לקלף את הגבעול. זרוק כל לתוך מים חומצי כמו סיים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1 כפית מלח היקורי מעושן
5
לנקז את הלב ואת המקום בסיר בינוני. מכסים במים קרים, שאליהם נוספה 1 כף מלח, ולאחר מכן מוסיפים את המיץ של 1 לימון והקמח. מביאים לרתיחה ומבשלים בעדינות על חום בינוני-גבוה, על 10 עד 15 דקות, או עד הלבבות עדינים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימון
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
לנקז ולטפוח יבש, ואז להפריש.
7
בקערה גדולה, לשלב את החזיר, 3 ביצים, 1 גבינות כוס, ומלח ופלפל, לפי הטעם, ומערבבים היטב.
מוסיפים את כדורי הבשר, בקבוצות של 6 או 7, ומבשלים עד שהם בצבע חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
13
מעבירים לצלחת כפי שהם מבושלים.
14
מוסיפים את הבצל למחבת ומגרדים את החלקים החומים בכפית עץ תוך ערבוב הבצל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
יוצקים את המניה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומוסיפים את כדורי הבשר ואת תערובת הקרטון/ביצה שמורה. מכסים ומבשלים 10 דקות, או עד כדורי הבשר מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 כף גדושה פלפל לבן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
16
מגישים חם.
17
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
18
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
19
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 6 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
21
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.