מרק תאילנדי חם וחמוץ: טום יאם גונג עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 187 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לך מרק עוף, רוטב דגים, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה אדיר. מתכונים דומים: טום יאם גונג (מרק שרימפס חריף וחמוץ תאילנדי), טום יאם גונג (מרק שרימפס תאילנדי חריף), ו מרק חם וחמוץ.
הוראות
1
מביאים את המניה לרתיחה מעל חום בינוני בסיר.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את lemongrass, עלי ליים קאפיר, galangal, ו chiles. מנמיכים את החום בינוני נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 15 דקות כדי לתת את התבלינים להחדיר את המרק.
מרכיבים שתצטרך
עלי ליים כפיר
עשב לימון
Galangal
פלפל צ ' ילי
תבלינים
מרק
3
לחשוף ולהוסיף את רוטב הדגים, סוכר, ופטריות. מבשלים במשך 5 דקות. לזרוק את השרימפס ולבשל במשך כ 8 דקות עד שהם הופכים ורודים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
פטריות
שרימפס
סוכר
4
הסר מהחום והוסף את מיץ הלימון, בצל ירוק וכוסברה. טעם של מלח ותבלינים; אתה צריך להיות איזון שווה של חריף, מלוח, חמוץ. זה רעיון טוב לספר לאורחת שלך שעלי לימון וליים הם לטעם בלבד ויש להימנע מהם בעת אכילת המרק.
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות מסה Chenin בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.