תירס, נקניקיות ומרק פלפל יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 301 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל טחון, חלב, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 37%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק תירס ופלפל, מרק תירס עם קרם פלפל אדום, ו מרק תירס ופלפל פעמון.
הוראות
1
בסיר גדול מעל חום בינוני, להמס חמאה. מבשלים בצל, שום ופלפלים בחמאה עד מכרז, 10 עד 15 דקות. מערבבים במרק, תפוחי אדמה, פלפל וכמון ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים 20 דקות, עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מניחים חצי התירס בבלנדר או מעבד מזון ומחית עד חלקה. מערבבים תירס מחית, נשאר תירס שלם, קילבסה, חלב ושמנת למרק. מבשלים 20 דקות יותר.