מרק תפוחי אדמה מבושל איטי נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתאים ל-2 ומחירו 1 מנות.92 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 26 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל של 679 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, סלרי, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. נסו מרק תפוחי אדמה קל מבושל איטי, תפוחי אדמה ובצל אדום איטי מבושל, ו תבשיל בייקון, גבינה ותפוחי אדמה בבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים 2 כוסות תפוחי אדמה בסיר; מוסיפים מים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 10-15 דקות או עד שהם רכים.
ב 1-1 / 2-קראט. סיר איטי, שלב את החזיר, הסלרי, הבצל, אבקת השום, הפפריקה, הפלפל ושאר תפוחי האדמה הקוביות. מערבבים פירה; למעלה עם גבינה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 5-6 שעות או עד שהירקות רכים. מערבבים פנימה את השמנת החמוצה עד לקבלת תערובת אחידה. מרק דק עם חלב אם רוצים.