מרק תפוחי אדמה עם שושנות גרבלקס
מרק תפוחי אדמה עם שושנות גרבלקס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 235 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חמאה, סלמון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הסקנדינבית הזאת. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: שושנות תפוחי אדמה, טרטר סלמון Gravlax על פרוסות תפוחי אדמה פריך, ו שושנות.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר על אש נמוכה, ומבשלים ומערבבים את תפוחי האדמה והבצל עד שהבצל מתחיל להיות שקוף, כ -3 דקות. להעלות את החום בינוני, לשפוך את מרק הירקות, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, לכסות, ומבשלים עד תפוחי האדמה הם במכרז, 10 עד 15 דקות.
יוצקים את התערובת לתוך קערה גדולה, פירה דרך טחנת מזון בחזרה לסיר. (השליכו כל ירקות סיביים שנותרו במפעל המזון.)
להביא את מרק מחית בחזרה לרתיחה על אש בינונית נמוכה, ולהקציף ב 6 כפות של מסקרפונה. מתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון לפי הטעם.
מחממים תנור ל 200 מעלות F (95 מעלות C), וחמים 4 צלחות מרק בטוח לתנור במשך כ 5 דקות.
מגלגלים פרוסת סלמון מעושן בצורה רופפת לצורת ורד, צובטים את הגליל בתחתית ומניפים את הגליל למעלה.
מניחים שושנת סלמון לתחתית כל צלחת מרק מחומם, בעדינות לשפוך את המרק על שושנה, לטפטף כל קערה עם כ 1/2 כף גבינת מסקרפונה.