מתלה אירי של כבש
המתכון האירי Rack של כבש מוכן בערך 25 דקות. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ו דל פחמימות, ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 60 גרם חלבון 115 גרם של שומן, וסך הכל 1545 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו שמן זית, כבש, דמי-גלייס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. מתכונים דומים: צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש, מתלה צלי של כבש עם רוטב כבש חריף, ו צלעות כבש.
הוראות
רוטב מתלה ויסקי, לשלב את השמן, שום, רוזמרין, ולימון במחבת.
חום על להבה גבוהה (לא שום חום). משוך פאן הרחק הלהבה.
מוסיפים וויסקי, חוזרים ללהבה, ומוסיפים מלח ופלפל.
מוסיפים את דמי-גלייס ורוטב חום.
בואו להפחית ולהוסיף את החמאה לאט, את החום כדי לעבות את הרוטב. תתחמם.
מתלה נקי ביסודיות (להסיר את כל העור הכסוף). מתבלים קלות במלח ופלפל.
מניחים מחבת רוחשת במהופך על הגריל. שים כבש, בשר בצד למטה ליד המחבת לרחוש עם העצמות נח על המחבת. זה ימנע מהעצמות להישרף. הפוך את הסימן חוצה המותג בצד הבשר, ואז להסתובב ולבשל במשך כמה דקות בצד העצם. סיים בתנור, אם אתה מעדיף עשוי היטב.
בעת הצגת, לחתוך את הטלה לתוך 2 חתיכות. לקום ולהצליב את העצמות כאילו לבנות טי-פי. למעלה עם אירי
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. השפים FN לא בדקו את המתכון הזה, ולכן, אנחנו לא יכולים להבטיח את התוצאות.