המתכון נאן: לחם שטוח אפוי בתנור הודי יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 3 שעות ו -30 דקות. ללחם הזה יש 248 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-129 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם קמח, אבקת אפייה, קלונג'י, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחם נאן הודי, 3 מרכיב Paleo Naan (לחם הודי), ו לחם נאן הודי בגריל עם כוסברה-מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בכוס גדולה, להמיס את השמרים היבשים 1 כפית סוכר עם מים חמים 3/4 כוס (כ 100 מעלות F).
מרכיבים שתצטרך
שמרים יבשים
סוכר
מים
3
תן לו לשבת על הדלפק שלך עד שהוא מקציף, כ -10 דקות.
4
בינתיים, לנפות את הקמח, מלח, נשאר 1 כפית סוכר ואבקת אפייה לתוך קערה גדולה, עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
לאחר השמרים הוא מקציף, מוסיפים את היוגורט ושמן הזית לתוך הזכוכית, ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
יוגורט
שמרים
6
יוצקים את תערובת היוגורט לתוך החומרים היבשים ומוסיפים את זרעי קלונג ' י ושומר, אם משתמשים, ומערבבים בעדינות את החומרים יחד עם מזלג. כאשר הבצק עומד לבוא יחד, להשתמש בידיים שלך כדי לערבב. זה ירגיש כאילו אין מספיק קמח בהתחלה, אבל להמשיך עד שהוא הופך בצק רך, דביק מעט גמיש. ברגע שזה מגיע יחד, להפסיק ללוש. מכסים את הבצק בניילון נצמד או במגבת תה לחה ונותנים לה לשבת במקום חם וללא טיוטה למשך 2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומר
יוגורט
בצק
קמח לכל מטרה
עוטף
תה
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מגבות מטבח
7
כשאתם מוכנים להתגלגל, וודאו שיש לכם שתי קערות על הדלפק: אחת עם תוספת קמח, ואחת עם מים. הבצק יהיה רך מאוד ודביק-זה טוב! מפרידים את הבצק ל-6 חלקים שווים ומגלגלים קלות כל אחד בקערה של קמח נוסף כדי למנוע מהם להידבק זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
מים
גלול
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
תעצב את הנאן. באמצעות מערוך, מגלגלים כל פיסת בצק לצורת דמעה, צרים למעלה מאשר בתחתית. זה צריך להיות באורך 8 עד 9 אינץ', ברוחב 4 אינץ 'בנקודה הרחבה ביותר ובעובי של 1/4 אינץ'. ברגע שיצרת את הצורה הכללית, אתה יכול גם להרים אותו בקצה אחד ולנענע אותו; המשקל של הבצק עצמו יהיה למתוח אותו קצת. חזור על שיטה זו עם שאר הבצק. (אם אתה עושה את הגרסה ללא גלוטן, יהיה לך מזל טוב יותר הקשה על הבצק עם קצות האצבעות שלך, מאשר מתגלגל.)
מרכיבים שתצטרך
בצק
נאן
גלול
ציוד שתשתמש בו
מערוך
9
לחמם מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה עד שהוא כמעט מעשן. ודא שיש לך מכסה גדול מספיק כדי להתאים את המחבת ויש לי קערה של חמאה מומסת בהיכון.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
10
הטל את ידיך בקערת המים והרם אחת מהנאנים שלך, סובב אותה מצד אחד לשני כדי להשקיט אותה קלות. בעדינות להניח אותו במחבת ולהגדיר את הטיימר שלך במשך 1 דקה. הבצק צריך להתחיל לבעבע.
מרכיבים שתצטרך
בצק
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
טיימר מטבח
קערה
11
לאחר כ 1 דקה, להעיף את naan. זה צריך להיות blistered מעט מושחר, אל תדאג-זה אופייני נאן מסורתי! מכסים את המחבת עם המכסה ומבשלים 30 שניות עד 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
נאן
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
הסר את הנאן מהמחבת, מברשת עם קצת חמאה ומפזרים מעט מלח ים גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גס
חמאה
נאן
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
מניחים את נאן בצלחת מרופדת במגבת תה. חזור עם שאר הנאנים ותשרת.
אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יינות Fram Chenin Blanc עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.