קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

נאן: לחם שטוח הודי אפוי בתנור

נאן: לחם שטוח הודי אפוי בתנור
המתכון נאן: לחם שטוח אפוי בתנור הודי יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 3 שעות ו -30 דקות. ללחם הזה יש 248 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-129 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם קמח, אבקת אפייה, קלונג'י, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחם נאן הודי, 3 מרכיב Paleo Naan (לחם הודי), ו לחם נאן הודי בגריל עם כוסברה-מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בכוס גדולה, להמיס את השמרים היבשים 1 כפית סוכר עם מים חמים 3/4 כוס (כ 100 מעלות F).
מרכיבים שתצטרך
שמרים יבשיםשמרים יבשים
סוכרסוכר
מיםמים
3
תן לו לשבת על הדלפק שלך עד שהוא מקציף, כ -10 דקות.
4
בינתיים, לנפות את הקמח, מלח, נשאר 1 כפית סוכר ואבקת אפייה לתוך קערה גדולה, עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
לאחר השמרים הוא מקציף, מוסיפים את היוגורט ושמן הזית לתוך הזכוכית, ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
יוגורטיוגורט
שמריםשמרים
6
יוצקים את תערובת היוגורט לתוך החומרים היבשים ומוסיפים את זרעי קלונג ' י ושומר, אם משתמשים, ומערבבים בעדינות את החומרים יחד עם מזלג. כאשר הבצק עומד לבוא יחד, להשתמש בידיים שלך כדי לערבב. זה ירגיש כאילו אין מספיק קמח בהתחלה, אבל להמשיך עד שהוא הופך בצק רך, דביק מעט גמיש. ברגע שזה מגיע יחד, להפסיק ללוש. מכסים את הבצק בניילון נצמד או במגבת תה לחה ונותנים לה לשבת במקום חם וללא טיוטה למשך 2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומרזרעי שומר
יוגורטיוגורט
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
תהתה
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מגבות מטבחמגבות מטבח
7
כשאתם מוכנים להתגלגל, וודאו שיש לכם שתי קערות על הדלפק: אחת עם תוספת קמח, ואחת עם מים. הבצק יהיה רך מאוד ודביק-זה טוב! מפרידים את הבצק ל-6 חלקים שווים ומגלגלים קלות כל אחד בקערה של קמח נוסף כדי למנוע מהם להידבק זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
תעצב את הנאן. באמצעות מערוך, מגלגלים כל פיסת בצק לצורת דמעה, צרים למעלה מאשר בתחתית. זה צריך להיות באורך 8 עד 9 אינץ', ברוחב 4 אינץ 'בנקודה הרחבה ביותר ובעובי של 1/4 אינץ'. ברגע שיצרת את הצורה הכללית, אתה יכול גם להרים אותו בקצה אחד ולנענע אותו; המשקל של הבצק עצמו יהיה למתוח אותו קצת. חזור על שיטה זו עם שאר הבצק. (אם אתה עושה את הגרסה ללא גלוטן, יהיה לך מזל טוב יותר הקשה על הבצק עם קצות האצבעות שלך, מאשר מתגלגל.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
נאןנאן
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
9
לחמם מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה עד שהוא כמעט מעשן. ודא שיש לך מכסה גדול מספיק כדי להתאים את המחבת ויש לי קערה של חמאה מומסת בהיכון.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
10
הטל את ידיך בקערת המים והרם אחת מהנאנים שלך, סובב אותה מצד אחד לשני כדי להשקיט אותה קלות. בעדינות להניח אותו במחבת ולהגדיר את הטיימר שלך במשך 1 דקה. הבצק צריך להתחיל לבעבע.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
טיימר מטבחטיימר מטבח
קערהקערה
11
לאחר כ 1 דקה, להעיף את naan. זה צריך להיות blistered מעט מושחר, אל תדאג-זה אופייני נאן מסורתי! מכסים את המחבת עם המכסה ומבשלים 30 שניות עד 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
נאןנאן
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
הסר את הנאן מהמחבת, מברשת עם קצת חמאה ומפזרים מעט מלח ים גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
חמאהחמאה
נאןנאן
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מניחים את נאן בצלחת מרופדת במגבת תה. חזור עם שאר הנאנים ותשרת.
מרכיבים שתצטרך
נאןנאן
תהתה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יינות Fram Chenin Blanc עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
יינות Fram Chenin Blanc
יינות Fram Chenin Blanc
האזור המיוחד מאוד שממנו מגיעים הענבים האלה קרוב יותר לקלנוויליאם מאשר לסיטרוסדל, אבל החלק על ההר נכון מאוד. ממוקם בקרקעות חוליות אדומות עמוקות, בחווה המשקיפה על סרטן הנהרות מכה של Lambertsbay בצד אחד, ואת Olifantsriver וסכר Bulshoek בצד השני. החומציות העסיסית ההדוקה היא המאפיין הבולט של Chenin blanc מאזור זה, לשלב את זה עם בשלות המוסיפה מורכבות עצומה ואתה יודע שיש הרבה אהבה כאן.