נודי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Gnudi. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פרמזן, אגוז מוסקט, גבינת ריקוטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו נודי, נודי, ו תרד וריקוטה גנודי (מתכונים דומים).
הוראות
להתאים סיר גדול עם תוספת קיטור.
הוסף מספיק מים לבוא על 3 אינץ ' מתחת לתחתית של הכנס, ולהביא לרתיחה.
מוסיפים תרד, כיסוי ואדים עד ירוק בהיר, 3 עד 5 דקות.
מסננים, ולתת מגניב מעט. לחץ כדי להסיר נוזל.
רול תרד במגבת מטבח נקייה או בכותנה, ולסחוט כדי להסיר כל נוזל שנותר.
מעבירים למעבד מזון, ומחית עד חלקה. מערבבים יחד מחית תרד, חלמונים ביצה, גבינות ואגוז מוסקט.
תלולית 1-קמח כוס על קרש חיתוך. באמצעות ידיים מקורנות, בעדינות לעצב 1 כף תערובת תרד לתוך יומן קטן. זרוק אותו לתוך הקמח, ובמהירות להתגלגל מעיל בקלילות.
העברה לתבנית אפייה כי הוא מאובק קלות עם סולת.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
הוסף חצי gnudi, ומערבבים בעדינות כדי למנוע מהם דבק יחד. מבשלים עד gnudi לעלות ולהישאר על פני השטח, על 5 דקות.
הסר למגש. חזור עם הנודי שנותר. ממיסים חמאה במחבת קטנה על חום בינוני-גבוה. מערבבים מרווה קצוצה ועלים מרווה.
להוסיף 1 1/2 כפות מי בישול נודי, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד עם הנודי.