ניוקי לימון עם תרד ואפונה
המתכון ניוקי לימון עם תרד ואפונה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 20 דקות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. אם יש לכם ניוקי, מיץ לימון, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פסטת לימון שמנת עם תרד ואפונה, פסטה עם לימון שמנת עם תרד ואפונה, ו לימון שום פאן קלוי ירכיים עוף עם תרד אפונה הצמד (מתכונים דומים).
הוראות
אפונה מבשלים עם שמנת, פתיתי פלפל אדום, שום, ו 1/4 כפית מלח במחבת כבדה 12 אינץ', מכוסה, עד מכרז, על 5 דקות.
מוסיפים תרד ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, חשוף, ערבוב, עד נבול.
הסר מהחום ומערבבים גרידת לימון ומיץ.
בינתיים, לבשל ניוקי בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד אל דנטה. להזמין 1/2 כוס פסטה-בישול מים, ולאחר מכן לנקז ניוקי.
מוסיפים ניוקי לרוטב עם גבינה וכמה מי בישול שמורים ומערבבים למעיל. רזה עם מי בישול נוספים במידת הצורך.