ניוקי עגבניות ואספרגוס טריים
ניוקי עגבניות ואספרגוס טריים עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. אם יש לכם גבינת פרמזן, בזיליקום, ניוקי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ניוקי עגבניות ואספרגוס טריים, ניוקי פאן-קלוי עם בייקון, כרישה ועגבניה טרייה, ו ניוקי עם עגבניות טריות ופורטובלו (יום שני ללא בשר) (מתכונים דומים).
הוראות
הצמד את ולזרוק קצוות קשים של אספרגוס.
חותכים אספרגוס לחתיכות 2 אינץ'. מלא 3 qt. סיר שלושה רבעים מלאים במים מלוחים. מביאים לרתיחה; מוסיפים אספרגוס וניוקי, ומבשלים 2 עד 4 דקות או עד מכרז.
בצל מטוגן בשמן חם במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה 5 עד 6 דקות או עד מכרז; להוסיף שום, ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים עגבניות ומבשלים 3 עד 5 דקות. מערבבים בזיליקום, מלח, פלפל, תערובת אספרגוס.
מפזרים כל מנה בגבינת פרמזן; מגישים מיד.