ניוקי עם רוטב גופן ברוקולי
ניוקי עם רוטב גופן ברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, פרחי ברוקולי, מרק עוף פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מתכונים דומים: ברוקולי & פונטינה ממולאים עוף, עבור מרק ברוקולי קלוי עם פונטינה, ו ברוקולי רבה, אגס, כריך פונטינה.
הוראות
מביאים מים לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
מוסיפים ברוקולי וניוקי; מבשלים 3 דקות או עד לסיום.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 3 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בתערובת ברוקולי, פונטינה, מרק ופלפל; מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.