קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

ניוקי תפוחי אדמה

ניוקי תפוחי אדמה
אם יש לך חמאה, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, עלי מרווה קרועים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, ניוקי תפוחי אדמה, ו ניוקי תפוחי אדמה.

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר מניות בינוני ולהוסיף מים קרים מספיק כדי לכסות על ידי כ 2 אינץ'. מלח את המים ולהביא אותו לרתיחה על חום גבוה בינוני. מבשלים את תפוחי האדמה עד פירסינג בקלות עם מזלג, 12 עד 14 דקות, בהתאם לגודל של תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מסננים את תפוחי האדמה ולייבש אותם בסיר על אש נמוכה, על 3 דקות. לדחוף את תפוחי האדמה דרך טחנת מזון או ניתז תפוחי אדמה על משטח עבודה מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
לאסוף את תפוחי האדמה לתוך תלולית ולעשות גם במרכז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4
מפזרים חצי הקמח לתוך הבאר בעדינות להוסיף את הביצים, חלמון ביצה, אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מערבבים את החומרים ביד עד לקבלת בצק רך. במידת הצורך, להוסיף יותר קמח, קצת בכל פעם, עד הבצק יש עקביות חלקה, רטוב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
קמח קלות את משטח העבודה שלך ומחלק את הבצק לשש או שמונה מנות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
7
מגלגלים את החלקים לחבלים בעובי 1 אינץ 'וחותכים את החבלים לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
מגלגלים את הניוקי מעל מזלג לעצב אותם, אם תרצה. לאחר מעוצב, ניוקי ניתן לשמור, על תבנית אפייה מקומטת מכוסה באופן רופף, במקרר עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
כאשר אתה מוכן לשרת את הניוקי, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מוסיפים את הניוקי ומערבבים כמה פעמים כדי לצלול ולהפריד ביניהם. מבשלים ברתיחה עדינה עד שהניוקי רך ורק מתחיל לצוף, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
11
מסננים את הניוקי ביסודיות ומגישים עם רוטב או גבינה הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה, להמיס 3/4 כוס (1 1/2 מקלות) חמאה ללא מלח עם 8 עלי מרווה טריים קרועים. מבשלים עד שהחמאה מעט משחימה ומריחה מטורפת, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרווה טרייהמרווה טרייה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מניחים את הניוקי בצלחת מנה ומפזרים 3/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת-רג ' יאנו. כפית את החמאה החומה על הניוקי ומקשטים עם עלי המרווה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ניוקיניוקי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.