ניוקי תפוחי אדמה
אם יש לך חמאה, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, עלי מרווה קרועים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, ניוקי תפוחי אדמה, ו ניוקי תפוחי אדמה.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר מניות בינוני ולהוסיף מים קרים מספיק כדי לכסות על ידי כ 2 אינץ'. מלח את המים ולהביא אותו לרתיחה על חום גבוה בינוני. מבשלים את תפוחי האדמה עד פירסינג בקלות עם מזלג, 12 עד 14 דקות, בהתאם לגודל של תפוחי האדמה.
מסננים את תפוחי האדמה ולייבש אותם בסיר על אש נמוכה, על 3 דקות. לדחוף את תפוחי האדמה דרך טחנת מזון או ניתז תפוחי אדמה על משטח עבודה מקומח קלות.
לאסוף את תפוחי האדמה לתוך תלולית ולעשות גם במרכז.
מפזרים חצי הקמח לתוך הבאר בעדינות להוסיף את הביצים, חלמון ביצה, אגוז מוסקט.
מערבבים את החומרים ביד עד לקבלת בצק רך. במידת הצורך, להוסיף יותר קמח, קצת בכל פעם, עד הבצק יש עקביות חלקה, רטוב באופן שווה.
קמח קלות את משטח העבודה שלך ומחלק את הבצק לשש או שמונה מנות.
מגלגלים את החלקים לחבלים בעובי 1 אינץ 'וחותכים את החבלים לחתיכות 1 אינץ'.
מגלגלים את הניוקי מעל מזלג לעצב אותם, אם תרצה. לאחר מעוצב, ניוקי ניתן לשמור, על תבנית אפייה מקומטת מכוסה באופן רופף, במקרר עד 8 שעות.
כאשר אתה מוכן לשרת את הניוקי, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הניוקי ומערבבים כמה פעמים כדי לצלול ולהפריד ביניהם. מבשלים ברתיחה עדינה עד שהניוקי רך ורק מתחיל לצוף, 2 עד 3 דקות.
מסננים את הניוקי ביסודיות ומגישים עם רוטב או גבינה הרצוי.
בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה, להמיס 3/4 כוס (1 1/2 מקלות) חמאה ללא מלח עם 8 עלי מרווה טריים קרועים. מבשלים עד שהחמאה מעט משחימה ומריחה מטורפת, 2 עד 3 דקות.
מניחים את הניוקי בצלחת מנה ומפזרים 3/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת-רג ' יאנו. כפית את החמאה החומה על הניוקי ומקשטים עם עלי המרווה.