ניקי הטוב ביותר של ריבס קינוח אי פעם הוא לקטו אובו צמחוני קינוח. מתכון זה מכין 12 מנות עם 402 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 29 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום האם. גשו לסופר וקנו חצי וחצי, חמאה, ריבס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב מרהיב ציון של 18%. מתכונים דומים: קינוח ריבס, קינוח מקרר ריבס, ו קינוח פריך ריבס.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים 3 כוסות קמח וסוכר חום בקערה גדולה; חותכים פנימה חמאה מרוככת בעזרת סכין או בלנדר מאפה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. שמור 1 1/2 כוסות תערובת קמח; טפיחה שארית לתחתית תבנית בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
סכין
קערה
מחבת
3
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקרום משחים קלות, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מקציפים ביצים בקערה גדולה; מערבבים 1/4 כוס קמח, סוכר לבן, חצי וחצי ומלח לביצים, ומקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
קמח לכל מטרה
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מפזרים ריבס קצוץ על קרום אפוי.
מרכיבים שתצטרך
ריבס
קרום
6
יוצקים תערובת ביצים על ריבס; מעליו תערובת קמח שמורה.
מרכיבים שתצטרך
ריבס
קמח לכל מטרה
ביצה
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שהביצים מתייצבות ומשחימות קלות, 40 עד 45 דקות.
ניתן לשלב קינוח עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "