תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל נקניק, תפוח, אגוז מלית. מנה אחת מכילה 543 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 10 . רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך סיידר תפוחים, שמן זית, ציר עוף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו תפוח-אגוז נקניק מלית, מלית נקניק ואגוזים, ו תפוח אגוז מלית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מעיל מחבת גדולה, מעל חום בינוני, עם שמן זית ומוסיפים את הבצל והסלרי. מתבלים במלח ומבשלים עד שהירקות מתחילים להיות רכים והם מאוד ארומטיים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
4
מוסיפים את הנקניקייה ומבשלים עד שהנקניקייה מתבשלת. מערבבים את התפוחים ואת סיידר תפוחים ומבשלים עד התפוחים מתחילים לרכך, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
לשימור,
5
מפזרים את עלי המרווה ואת האגוזים ומכבים את החום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
6
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מוסיפים את הלחם לקוביות וזורקים יחד.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
8
יוצקים את המניה עוף ללוש עם הידיים עד הלחם הוא לח מאוד, למעשה רטוב. טעם לבדוק תיבול ועונה עם מלח, במידת הצורך, (זה עושה).
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
רכז לימונדה מופשר, מחולק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
העברה לצלחת עמוקה עמוקה גדולה (בערך 9 על ידי 11 אינץ') ואופים עד שהוא חם כל הדרך דרך וקשוח על גבי.