קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות17
מגזין

סופגניות ריקוטה: פנזרוטי עם ריקוטה

סופגניות ריקוטה: פנזרוטי עם ריקוטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר, אז נסו סופגניות ריקוטה: פנזרוטי קון ריקוטן. מתכון זה משמש 10. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש בידכם ריקוטה, שמן זית, עלי פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 40%. נסו פרחי קישואים מטוגנים עם ריקוטה באפלו: פיורי די זוקה פריטה עם ריקוטה די בופלן ופומודורי, קציצות עם ריקוטה: פולפטון קון לה ריקוטה, ו פסטה קון לה ריקוטה (פסטה עם גבינת ריקוטה) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מערבבים את הקמח והמלח בקערה גדולה. יוצרים באר במרכז הקמח, ואז יוצקים את שמן הזית וכ -1 כוס מים פושרים. בעזרת כף עץ מערבבים את החומרים עד שהם מתאחדים ליצירת בצק, מוסיפים מעט מים פושרים במידת הצורך. ללוש את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
תנו לנוח 10 דקות.
3
בינתיים, בקערה, יוצקים שמן זית נוסף על הריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
לפי עוגהלפי עוגה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מפזרים מלח, פלפל ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מערבבים עד שהם רכים.
6
הוסף עוד שמן, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מחלקים את הבצק ל -3 מנות שוות. בעזרת הפתח הרחב ביותר של מכונת גלגול פסטה ידנית, גלגל כל מנה לחתיכה באורך 3 מטר, ברוחב של כ -4 אינץ 'ובעובי של 1/16 אינץ'. אם אין לכם גלגלת פסטה, תוכלו להשתמש גם במערוך מקומח קלות. הכי קל לגלגל ולמלא מנה אחת בכל פעם, במקום לגלגל את שלושתם לפני המילוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
8
לכל רצועת בצק מניחים כפיות ריקוטה מעוגלות בגודל 1 אינץ ' מקצה הצד לאורכו של הבצק, ומרווחים את הריקוטה במרחק של כ -2 סנטימטרים זה מזה. לרצועת הבצק הראשונה מפזרים את תלוליות הריקוטה עם הפקורינו המגורר טרי. עם הרצועה השנייה מפזרים את הנענע הקצוצה. מגררים את הבוטרגה באופן שווה על השלישי. מקפלים את הבצק לשניים לאורכו, מכסים את החלק המלא בריקוטה עד לקצה, כאילו מקפלים שמיכה. בעזרת האצבעות לחץ על שולי הבצק כדי לאטום את הקצה החיצוני. לחץ גם בין תלוליות הריקוטה ליצירת מנות ריקוטה בודדות. בעזרת סכין חדה או חותך מאפה משונן חותכים סביב כל תל ריקוטה ויוצרים ריבועים בגודל 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בוטרגהבוטרגה
פקורינופקורינו
לפי עוגהלפי עוגה
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
מניחים את הפנצרוטי על תבנית עם נייר אפייה מקומח קלות, ללא כיסוי. מכינים את הסופגניות הנותרות, מפזרים את הנענע על המנה השנייה ומגרדים את הבוטרגה על השלישית. הם יכולים לנוח במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
בוטרגהבוטרגה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
10
ממלאים סיר עמוק לא יותר מחצי הדרך בשמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 350 מעלות צלזיוס.השמן צריך להישאר בטמפרטורה זו או בסביבתה לאורך כל תהליך הבישול. עובדים בקבוצות של 6, מטגנים את הפנזרוטי עד להזהבה. השתמש בכף מחוררת או בעכביש כדי להפיל בעדינות את הסופגניות למים, היזהר לא להתיז את השמן החם. בעזרת אותה כף או עכביש מוציאים את הסופגניות המוגמרות לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
12
מסננים על מגבות נייר בזמן שהם מבשלים.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
13
מגישים מיד.