סופלה לימון
אם 56 סנט למנה נופל בתקציב שלך, סופלה לימון יכול להיות עצום צמחוני מתכון לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך קמח, מלח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סופלה לימון, סופלה לימון, ו סופלה לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בקערה ערבוב 2 ליטר לשלב, סוכר, חמאה, קמח, מלח וחלב, ערבוב עד חלקה.
מוסיפים חלמונים זה ומערבבים עד חלקה.
מוסיפים מיץ לימון וגרידת לימון.
במיקסר, להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות. מקפלים את תערובת החלמון לתוך לבנים בעדינות לשלב תערובות.
באמצעות חמאה או קיצור ירקות, גריז 6 אינץ ' פודינג כוסות.
יוצקים את התערובת לתוך הכוסות. הגדר את הכוסות ב 1/2 אינץ ' של מים חמים 9 על ידי 12 אינץ תבנית אפייה.
אופים 25 דקות או עד צמרות עלו ולהפוך חום זהוב.