סופלה לימון-ריקוטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 702 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סוכר מגורען, מלח כשר, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו סופלה וניל ריקוטה, מתלה בגריל חרדל ורוזמרין של כבש W מיני Marscapone & ריקוטה בזיליקום סופלה, ו סופלה לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חמאה ארבעה ramekins 10 אונקיה ואבק בנדיבות עם סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
חמאה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
בסיר בינוני, להביא את החמאה הריכה, המים 1/2 כפית מלח לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
הסר מהחום ומערבבים את הקמח בבת אחת. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב עם כף עץ, עד הבצק מגיע יחד, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
5
מעבירים את הבצק לקערה של מיקסר עומד מצויד במשוט. הכה במהירות בינונית במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
6
מוסיפים את החלמונים אחד בכל פעם; להכות היטב בין תוספות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
7
מוסיפים את גרידת הלימון ואת המיץ ואת ריקוטה שמנת ומכה במהירות גבוהה עד חלקה מאוד שמנת, גירוד את הקערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
גבינת ריקוטה
מיץ
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
לשטוף ולייבש את קערת המיקסר.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
10
מוסיפים את החלבונים, את הקרם של טרטר וקורט של מלח. באמצעות המקצף, להכות את החלבונים ביצה במהירות גבוהה בינונית עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
חלבונים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
11
מוסיפים את כוס 1 של סוכר מגורען בזרם דק ומכים במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, על 2 דקות. בעדינות לקפל את הלבנים לתוך הבצק ריקוטה רק עד לא פסים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
גבינת ריקוטה
בצק
12
כפית את תערובת הסופל לתוך ramekins. הפעל את הלהב של סכין על החלק העליון כך שהוא ברמה, ולאחר מכן להפעיל את האגודל סביב השפה הפנימית כדי לעזור סופלים לעלות באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סכין
13
אופים את הסופלים במרכז התנור במשך 35 עד 40 דקות, או עד המשרד, עלה ועמוק זהב על גבי.
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
בואו מגניב במשך 15 דקות. אבק את צמרות עם סוכר ממתקים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.