קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

סופלה לימון-ריקוטה

סופלה לימון-ריקוטה
סופלה לימון-ריקוטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 702 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סוכר מגורען, מלח כשר, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו סופלה וניל ריקוטה, מתלה בגריל חרדל ורוזמרין של כבש W מיני Marscapone & ריקוטה בזיליקום סופלה, ו סופלה לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חמאה ארבעה ramekins 10 אונקיה ואבק בנדיבות עם סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
בסיר בינוני, להביא את החמאה הריכה, המים 1/2 כפית מלח לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
הסר מהחום ומערבבים את הקמח בבת אחת. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב עם כף עץ, עד הבצק מגיע יחד, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
5
מעבירים את הבצק לקערה של מיקסר עומד מצויד במשוט. הכה במהירות בינונית במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
6
מוסיפים את החלמונים אחד בכל פעם; להכות היטב בין תוספות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
7
מוסיפים את גרידת הלימון ואת המיץ ואת ריקוטה שמנת ומכה במהירות גבוהה עד חלקה מאוד שמנת, גירוד את הקערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
לשטוף ולייבש את קערת המיקסר.
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
10
מוסיפים את החלבונים, את הקרם של טרטר וקורט של מלח. באמצעות המקצף, להכות את החלבונים ביצה במהירות גבוהה בינונית עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
מוסיפים את כוס 1 של סוכר מגורען בזרם דק ומכים במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, על 2 דקות. בעדינות לקפל את הלבנים לתוך הבצק ריקוטה רק עד לא פסים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
בצקבצק
12
כפית את תערובת הסופל לתוך ramekins. הפעל את הלהב של סכין על החלק העליון כך שהוא ברמה, ולאחר מכן להפעיל את האגודל סביב השפה הפנימית כדי לעזור סופלים לעלות באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סכיןסכין
13
אופים את הסופלים במרכז התנור במשך 35 עד 40 דקות, או עד המשרד, עלה ועמוק זהב על גבי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
בואו מגניב במשך 15 דקות. אבק את צמרות עם סוכר ממתקים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר