סופלה שלוש גבינות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 629 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם ביצים, מיץ לימון, קמח תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. מתכונים דומים: סופלה גבינה, סופלה חזיר וגבינה, ו סופלה שלוש גבינות.
הוראות
1
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 37
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חמאה התחתון הצדדים של צלחת סופלה 2 ליטר עד הקצה העליון.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
3
מפזרים 1/4 כוס פרמזן וקמח התירס.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
פרמזן
4
מניחים במקפיא בזמן שאתה מכין את הסופלה.
5
הפוך את roux: להמיס 6 כפות חמאה בסיר כבד תחתית מעל חום בינוני ולהוסיף את השום. מערבבים את הקמח, אגוז מוסקט ו 2 כפיות מלח ומבשלים, ערבוב, עד הקמח מבושל אבל לא השחמה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שום
מוסקט
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מקציפים בחלב ומבשלים, מקציפים כל הזמן, עד שהתערובת עבה כמו פודינג, כ 5 דקות. מערבבים את הרוזן, emmentaler ו 3/4 כוס פרמזן עד מותך, ולאחר מכן להסיר מן החום. מערבבים את 4 חלמונים ביצה אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
גבינה שוויצרית
חלמון ביצה
פרמזן
Comte
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
מעבירים את התערובת לקערה גדולה ומערבבים כדי להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מקציפים את 6 חלבוני ביצה ומיץ לימון בקערה גדולה עם מערבל עד פסגות רכות טופס. מקפלים רבע מהלבנים לתוך בסיס הגבינה, ואז לקפל את הלבנים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
חלבונים
גבינה
בסיס
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
9
מניחים את צלחת סופלה מוכנה על תבנית אפייה, יוצקים את הבלילה להחליק את החלק העליון. הפעל את האצבע סביב השפה הפנימית של הצלחת לדחוף את הבלילה מהקצה וליצור רכס. לפזר את 1/4 כוס פרמזן הנותרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
העברה לתנור ומיד להפחית את הטמפרטורה עד 32
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
אופים עד הזהב ונפח על 2 אינץ ' מעל השפה של המנה, על 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
מגישים מיד עם פרוסות באגט ופטה ו / או חמאת תפוחים, אם תרצה בכך.