סטייק בגריל ניו יורק עם סלסה קלויה אש ופטריות בגריל ואספרגוס
המתכון בגריל ניו יורק רצועת סטייק עם אש קלוי Salsan ופטריות בגריל ואספרגוס מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 717 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו בצל, סטייקים של ניו יורק, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו סטייק ניו יורק בגריל עם סלסה ורדה, סטייק ניו יורק בגריל עם בירה ורוטב סטייק מולסה, ו סטייק בגריל ניו יורק רצועת עם רוטב חמש פלפל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים גריל גבוה. מתבלים סטייקים עם מלח ופלפל וטפטוף בשמן זית.
לזרוק את כובעי פטריות ב 2 כפות שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מניחים את הסטייקים על החלק החם ביותר של הגריל.
מניחים פטריות קטנות סביב הקצוות של הגריל. מבשלים את הסטייק במשך 4 דקות בכל צד עבור מדיום רייר, 8 דקות בכל צד עבור כל הכבוד. מבשלים את portobellos במשך 2 דקות בכל צד, ואת shiitakes במשך כ 1 עד 2 דקות בכל צד.
מעיל פרוסות הבצל שלך, אספרגוס, עגבניות jalapenos ב 2 כפות שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
להוסיף לגריל החם. מבשלים את האספרגוס, פרוסות בצל ועגבניות במשך 4 דקות בכל צד.
הסר טבעות רופפות חרוכות מסיבובים בצל ולמקם לתוך הבלנדר.
הסר את עורות וזרעים מן העגבניות, ו disgard.
הסר את העור ואת הזרעים מן jalapenos ולהשליך. לרכך את jalapenos ולהוסיף לבלנדר. לבסוף מוסיפים את עלי הבזיליקום, שמן זית וחומץ בלסמי לבלנדר ולדופק עד לעובי.
פורסים את הסטייק ואת הפורטובלו על דעה קדומה.
מגישים על מגש עם אספרגוס, שיטאקים וסלסה עגבניות.
טפטוף עם שמן זית כתית מעולה וחומץ בלסמי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המרלו של המנהל. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.