סטייק ברביקיו
. גשו לסופר וקנו שמן זית, רוזמרין, חומץ, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזאת טובה. נסו כדורי בשר ברביקיו, קציץ בשר ברביקיו הטוב ביותר, ו בוריטוס שעועית ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בצל, שום, שמן זית, חומץ, רוטב סויה, רוזמרין, חרדל, מלח ופלפל לתוך הקערה של מעבד מזון. תהליך עד חלקה.
מניחים סטייק בשקית ניילון גדולה לאגירה חוזרת.
יוצקים מרינדה על סטייקים, חותם, ומקרר במשך כ 3 שעות.
מחממים את הגריל לחום גבוה.
מברשת גריל באח עם שמן. השליכו את המרינדה, והניחו סטייק על הגריל המוכן. מבשלים 7 דקות לכל צד, או כדי doneness הרצוי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.