סטייק ברביקיו ארגנטינאי
סטייק ברביקיו ארגנטינאי נטול גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית ומספק כ 6 מנות. לבמנה עיקרית זו יש 531 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 18 דקות. אם יש לך סטייק חצאית, פתיתי פלפל, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 73%. ציון זה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סטייק פלנק ממולא ארגנטינאי, סטייק בגריל וביצים בסגנון ארגנטינאי, ו סטייק ארגנטינאי עם רוטב פטרוזיליה: קרנה י צ'ימיצ' ורי.
הוראות
חממו את הגריל לגבוה או חממו מראש מחבת גריל מחורצת עד שהיא חמה מאוד.
משפשפים את הסטייקים בשמן הזית ומתבלים אותם במלח. צולים את הסטייקים במשך 3 עד 4 דקות מכל צד למדיום-נדיר עד בינוני, או יותר לבינוני-טוב או כל הכבוד.
מגישים עם רוטב צ 'ימיצ' ורי
להכנת הצ 'ימיצ' ורי מניחים את החומץ, מיץ הלימון, הפטרוזיליה, האורגנו והשום בבלנדר ומחית. כשהמנוע פועל מוסיפים את שמן הזית, מערבבים עד שהרוטב מתאחד.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום והמלח והפלפל, לפי הטעם.
מניחים בכלי אטום ומקררים עד 1 יום.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
פינו נואר עשיר זה נפתח בניחוחות פרי אדום המודגשים על ידי דומדמניות וגרידת תפוז. טעמי פטל ודובדבן ממשיכים עד לחיך ומשלימים תווים של שוקולד מריר ואוכמניות. מציג חומציות בהירה ומשקל בעל גוף בינוני, הגימור ארוך ומתמשך.