קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

סטייק ברביקיו ארגנטינאי

סטייק ברביקיו ארגנטינאי
סטייק ברביקיו ארגנטינאי נטול גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית ומספק כ 6 מנות. לבמנה עיקרית זו יש 531 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 18 דקות. אם יש לך סטייק חצאית, פתיתי פלפל, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 73%. ציון זה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סטייק פלנק ממולא ארגנטינאי, סטייק בגריל וביצים בסגנון ארגנטינאי, ו סטייק ארגנטינאי עם רוטב פטרוזיליה: קרנה י צ'ימיצ' ורי.

הוראות

1
חממו את הגריל לגבוה או חממו מראש מחבת גריל מחורצת עד שהיא חמה מאוד.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
משפשפים את הסטייקים בשמן הזית ומתבלים אותם במלח. צולים את הסטייקים במשך 3 עד 4 דקות מכל צד למדיום-נדיר עד בינוני, או יותר לבינוני-טוב או כל הכבוד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מגישים עם רוטב צ 'ימיצ' ורי
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
4
להכנת הצ 'ימיצ' ורי מניחים את החומץ, מיץ הלימון, הפטרוזיליה, האורגנו והשום בבלנדר ומחית. כשהמנוע פועל מוסיפים את שמן הזית, מערבבים עד שהרוטב מתאחד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום והמלח והפלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6
מניחים בכלי אטום ומקררים עד 1 יום.
7
מגישים בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

סטייק בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
פינו נואר עשיר זה נפתח בניחוחות פרי אדום המודגשים על ידי דומדמניות וגרידת תפוז. טעמי פטל ודובדבן ממשיכים עד לחיך ומשלימים תווים של שוקולד מריר ואוכמניות. מציג חומציות בהירה ומשקל בעל גוף בינוני, הגימור ארוך ומתמשך.