סטייק ברזל שטוח עם לימון ושום במרינדה
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 147 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. מתאים ל-30 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמן צמחי, סטייק בקר שטוח ברזל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו סטייק ברזל שטוח במרינדה, סצ'ואן-סטייק ברזל שטוח במרינדה, ו תפוז & Jalapeno במרינדה סטייק ברזל שטוח גריל (מתכונים דומים).
הוראות
בתבנית אפיית זכוכית, מתבלים את הסטייק במלח ופלפל ומשפשפים בשמן זית.
מורחים את השום, בצל ירוק ועלי דפנה על כל הסטייק. מכסים את שני הצדדים של הסטייק עם פרוסות לימון. מכסים ומקררים במשך 24 שעות. להדליק גריל מברשת עם שמן צמחי. לגרד את התבלינים ולהביא את הסטייק לטמפרטורת החדר. מתבלים עם מלח ופלפל וגריל בחום גבוה בינוני עד בינוני נדיר בתוך, 3 1/2 דקות לכל צד.
העבר ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 5 דקות. חותכים דק את התבואה ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו מחוז Peju. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה