קושיבינוני
מוכן ב39 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

סטייק דק עם רוטב פטריות

סטייק דק עם רוטב פטריות
הכנת המנה לוקחת כ 39 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, פטריות, מרק פטריות מוקרם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מתכונים דומים: סטייק סולסברי עם רוטב פטריות, סטייק סולסברי עם רוטב פטריות, ו סטייק סולסברי עם רוטב פטריות.

הוראות

1
לטאטא יחד מרק הבא 3 מרכיבים עד חלקה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
2
מפזרים 1 כפית מלח ופלפל 1 כפית באופן שווה על סטייקים. מערבבים יחד הנותרים 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, וקמח בצלחת רדודה. לדלות סטייקים בתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
סטייק.סטייק.
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
3
מטגנים סטייקים בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר סטייקים, שמירה על טפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים פטריות וקורנית, ומטוגנים 3 עד 4 דקות או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
טימיןטימין
6
מערבבים תערובת מרק שמורות לתוך תערובת פטריות במחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת. מביאים לרתיחה, ומחזירים סטייקים למחבת. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 15 עד 20 דקות או עד לסיום.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
סטייק.סטייק.
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ריימונד R אוסף מרלו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Raymond Collection Merlot
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.