סטייק חצאית בגריל עם צ'ימיצ' ורי אדום ירוק ומעושן הוא מתכון אמריקאי לטיני המגיש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 40 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 420 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה עבור הרביעי ביולי. אם יש לך שום, פטרוזיליה עלים שטוחים, עלי פטרוזיליה עלים שטוחים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 88%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: סטייק חצאית מעושן בגריל עם מלפפון, סלט מנגו, סטייק חצאית עם צ'ילי אדום כוסברה צ'ימיצ' ורי, ו סטייק חצאית בגריל עם צ'ימיצ' ורי.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים במעבד מזון את הפטרוזיליה, הנענע, האורגנו, שמן הקנולה, החומץ, פתיתי הפלפל האדום והשום ומעבדים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
פחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מכניסים את הסטייק לתבנית אפייה גדולה, מוסיפים את הצ 'ימיצ' ורי הירוק והופכים לציפוי. מכסים ומכניסים למקרר ל -4 שעות לפחות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מוציאים את הסטייק מהמרינדה ומניחים על צלחת 30 דקות לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4
לצ 'ימיצ' ורי האדום: בעזרת טיט ועלי, שלבו את הפטרוזיליה, שמן הזית, החומץ, האורגנו, הצ ' יפוטלה, הפפריקה, פתיתי הפלפל האדום, השום ומעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ 'ימיצ' ורי.
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שמן פלפל
פחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
5
מחממים גריל פחם או גז לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
6
מפזרים את הסטייקים במלח ופלפל משני הצדדים. גריל עד חרוך משני הצדדים ומבושל עד בינוני-נדיר, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
7
מוציאים מהגריל ומניחים לנוח על קרש חיתוך למשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
ערמוני מים, משולבים
8
חותכים את הבשר על פני התבואה לפרוסות דקות, מעליהם את הצ 'ימיצ' ורי האדום ומקשטים בעלי פטרוזיליה.
פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון הם בחירה מצוינת עבור סטייק חצאית. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. בורן קוטג ' קאשבורן פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי פה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות האדומה-ברי שומרים על אורך, מיקוד ואיזון מקסימים.