סטייק יווני קל
זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. אם יש לך סטייק צלע, תיבול יווני, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. וזה מצוין. מתכונים דומים: סטייק יווני ברוטב צלע וצלחת החומוס האהובה עליי, קל צלוי סטייק צלוי, ו סטייק צלע קל במרינדה.
הוראות
לשפשף סטייק באופן שווה עם שמן זית; מפזרים באופן שווה עם תיבול.
סטייק גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני גבוה (350 עד 40
10 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness.
תן לעמוד 10 דקות; לחתוך באלכסון על פני התבואה לרצועות דקות.
מגישים עם שמנת חמוצה-רוטב מלפפון, אם תרצה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בתיבול היווני של Cavender לכל מטרה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.