קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות70
מגזין

סטייק סלמון צלוי על קרש עץ ארז עם רוטב טומטילו צלוי ופירה צ'יפוטלה

סטייק סלמון צלוי על קרש עץ ארז עם רוטב טומטילו צלוי ופירה צ'יפוטלה
סטייק סלמון צלוי על קרש ארז עם רוטב טומטילו צלוי ופירה צ'יפוטלה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 998 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שלבקת חוגרת ארז מטופל ספוג במים, חמאה, tomatillos, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. עם כפית נסו ארז קרש פירה תפוחי אדמה מתוקים ואדומים, סלמון על עץ ארז עם רוטב אוכמניות, ו סלמון עץ ארז עם רוטב ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
סלמון: מחממים גריל גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
הסר שלבקת חוגרת ממים ומברשת עם שמן צמחי משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
מיםמים
3
מניחים על הגריל ולאפשר לחמם דרך, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
הסר למחבת גיליון. מחממים תנור ל 375 מעלות f. עונת סלמון עם מלח ופלפל, ואז לצרוב מכל הצדדים במהירות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
5
מניחים פילה סלמון על כל רעפים כיסוי מחבת גיליון עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
6
מניחים בתנור ומבשלים עד הרגע, על 5 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
רוטב Tomatillo קלוי:מחממים התנור ל 350 מעלות F. לשפשף את tomatillos, שום ובצל עם שמן זית, מניחים על תבנית אפייה, וצולים במשך 20 דקות או עד tomatillos רכים.
מרכיבים שתצטרך
TomatillosTomatillos
שמן זיתשמן זית
שוםשום
בצלבצל
רוטברוטב
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
8
מניחים את כל החומרים במעבד מזון פירה עד חלקה, מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
1
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה, מוסיפים חמאה, שמנת חמה, פירה צ ' יפוטלה ושום ומחית עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מחית צ 'יפוטלה צ' ילהמחית צ 'יפוטלה צ' ילה
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
שוםשום
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.