קושיבינוני
מוכן ב32 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

סטייק עגבניות עם גבינת עיזים אפויה וסלט עשבי תיבול

סטייק עגבניות עם גבינת עיזים אפויה וסלט עשבי תיבול
סטייק עגבניות עם גבינת עיזים אפויה וסלט עשבי תיבול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 628 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו מים, חומץ יין, מצופים צעירים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. וזה מעולה. מתכונים דומים: גבינת עיזים וכוסות עגבניות, שכבה טרייה של עגבניות ועזים עם שמן צמחי, ו גבינת עיזים אפויה ומטבל עגבניות.

הוראות

1
בקערה קטנה ורדודה, מערבבים את פירורי הלחם עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
הוסף את המים ולעבוד אותו עם האצבעות שלך כדי להרטיב את הפירורים קלות. בקערה קטנה ורדודה אחרת, לנצח את הביצה רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
טובלים משטח שטוח אחד של כל גבינת עיזים עגול בביצה, ולאחר מכן בפירורי לחם, לטפוח על הפירורים במקום. חזור על המשטח השטוח האחר, עוזב את הצדדים של הכדורים uncoated. מקררים את כדורי הגבינה המצופים למשך כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
גבינת עיזיםגבינת עיזים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)(קיבלר)
4
מרכז את פרוסות העגבניות על 4 צלחות סלט. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
5
מחממים מחבת nonstick גדולה על חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את 2 כפות שמן זית. כאשר השמן כמעט מעשן, מוסיפים את סיבובי הגבינה, צד אחד מצופה למטה. מבשלים עד השחמה קלה, כ -45 שניות, ואז להסתובב ולבשל בצד השני עד הגבינה פשוט מרגיש רעד, כ -45 שניות יותר, בהתאם לעובי הסיבובים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מניחים סיבוב גבינה על כל פרוסת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8
בקערה, לזרוק את עשבי תיבול עם התזה של חומץ יין אדום, רסס קל של שמן זית, ומלח ופלפל לפי הטעם. תלולית עשבי תיבול על גבי הגבינה, מחלק אותם באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מגישים באופן מיידי.